Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Logo in ruitfolie

Uw logo in ruitfolie. Folielogo’s zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. Afhankelijk van de kleuren van het logo, maken wij uw logo in ruitfolie door middel van full color of met snijfolies in ieder gewenst lettertype en in een groot scala aan kleuren.

Logo in ruitfolie; Kwaliteit, water, weer

Afhankelijk van de kwaliteit en het doel is folie goed tot slecht bestand tegen water en weersinvloeden. De toplaag en de kleefkracht spelen hierbij een zeer grote rol. Wij willen u nooit teleurstellen en werken daarom uitsluitend met de beste folies. Er bestaan grofweg twee soorten ruitfolies. Gegoten folies en gekalandreerde folies. Op het eerste gezicht lijkt er soms weinig verschil in de drie verschillende typen folies die tegenwoordig beschikbaar zijn: gegoten, polymeer gekalandreerde en monomeer gekalandreerde versies. Niettemin worden de verschillen duidelijk naarmate de tijd verstrijkt na het aanbrengen ervan. De folie die er lange tijd blijft uitzien alsof deze kort geleden is aangebracht en dimensioneel stabiel is, staat bekend als gegoten folie. De gegoten folies zijn nauwelijks aan krimp onderhevig en worden daarom sterk aanbevolen. Onderstaand de eigenschappen van de door ons toegepaste folies:

  • Lange levensduur
  • Stabiel, krimpt nagenoeg niet
  • Goed bestand tegen chemische reacties
  • Bijzonder handelbaar
  • Kleurvast
 

Gekalandreerde folies worden veelal toegepast bij tijdelijke reclame-uitingen. De door ons gehanteerde folies hebben een garantie van minimaal 7 jaar op de kleefkracht en zijn niet aan krimp onderhevig. Full color en snijfolies zijn er in een matte en glanzende uitvoering.

Verwerking

Wij snijden uw teksten en logo’s op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend met ons geoutilleerde machinepark. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt uw teksten en logo’s in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De folieteksten en logo’s voor uw logo in ruitfolie worden in onze productiehal verwerkt, maar wilt u de tekst bij u op locatie geplakt hebben? Dat kan uiteraard ook! De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren