Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lichtbak led aluminium

Lichtbak led aluminium. Volledig van aluminium vervaardigde lichtbak in combinatie met een aluminium achterwand en een lichtdoorlatende voorplaat. In de lichtbak led aluminium wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige LED-verlichting. De lichtdoorlatende plaat wordt voorzien van folie of van full color print.

Vorige slide
Volgende slide
Aluminium lichtbak led: Dimensies

De aluminium lichtbakken zijn in diverse afmetingen mogelijk en worden speciaal voor uw situatie op maat gemaakt. Lichtbakken zijn leverbaar met een diepte vanaf 6cm. Standaard dieptes zijn 10cm en 20cm.

Advies en vormgeving

Er zijn diverse vormen lichtbakken. Dit zijn rechthoekige of ronde bakken met een doorzichtige zijde van een translucent materiaal (opaal wit acrylaat ). Door de lampen die zich achter de semi-transparante zijde bevinden, krijgt de bak een opvallend uiterlijk. Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Fabricage

Wij maken deze lichtbakken voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve lichtbakken in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De lichtbak led aluminium kan worden gemonteerd op de gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren