Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontruimingslijst (kliklijsten)

Een ontruimingslijst heeft een begeleidende koptekst, etageplattegrond en een verklarende legenda ter ondersteuning bij calamiteiten. In de ontruimingslijst kunt u uw plattegrond plaatsen, zonder dat deze gelamineerd hoeft te worden. De bijgeleverde transparante beschermruit zorgt al voor de bescherming van uw plattegrond. Naast het plaatsen van een plattegrond heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van diverse items met betrekking tot een spoedeisend karakter.

Ontruimingslijst op maat

We maken de ontruimingslijst op elk gewenst formaat voor u. Het bord is opgebouwd uit geanodiseerde aluminium systeemprofielen welke leverbaar zijn in de volgende standaard hoogtematen:
• 20 mm           •  80 mm
• 25 mm           •  A4-Formaat
• 35 mm           •  A3-Formaat
• 50 mm           •  Elke gewenste maat
Door de modulaire opbouw zijn de profielhoogtes onderling te combineren. Wilt u een afwijkende hoogtemaat? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie ontruimingslijsten. Alle borden zijn leverbaar als wandbord en hangbord. Ook kunnen wissellijsten en bureaustandaards worden gemaakt. Met de ontruimingslijsten heeft u een compleet en flexibel systeem voor hulp en positiebepaling door het gehele gebouw. Daarnaast is deze ontruimingslijst zeer duidelijk voor uw bezoekers.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een ontruimingslijst en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goed leesbaar verwijsbord. Van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de ontruimingslijsten in uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de ontruimingslijsten voor u op maat. Wij produceren, assembleren en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve ontruimingslijsten in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

De ontruimingslijst kan worden gemonteerd op de wand of plafond. We kunnen het verwijsbord ook verplaatsbaar maken voor flexibele en strategische positionering. De montage van ontruimingslijsten kan door ons eigen montageteam door heel Nederland gemonteerd worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren