Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelletter verlicht

Gevelletter verlicht. Volledig van aluminium vervaardigde doosletter in combinatie met LED-verlichting, type profiel 5. Deze verlichte letter led is leverbaar in verschillende hoogtes. De doosletters hebben een diepte van 12cm met inliggend LED. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte doosletters, maar ook voor standaardproducten.

Vorige slide
Volgende slide
Gevelletter verlicht: Bundeling van licht

Doosletters in profiel 1, 3, 4 en 5 hebben inliggend LED (klik hier voor meer informatie over LED), waardoor het licht binnen de letter wordt gebundeld. Deze verlichte letter led is uitermate geschikt voor zogenaamde directe (licht straalt uit naar voorzijde) en indirecte verlichting (licht straalt uit tegen de gevel).

Doosletters

Doosletters kunnen ook in andere varianten worden uitgevoerd. Zowel qua type, vorm en uitlichting.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de gevelletter verlicht en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Fabricage

Wij maken deze doosletters voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve doosletters in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De doosletters kunnen worden gemonteerd op de gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren