Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelletter Neon

Gevelletter Neon. Volledig van aluminium vervaardigde neon letter opliggend in combinatie met neonbuis, type profiel 2. Deze doosletters zijn leverbaar in verschillende hoogtes. De gevelletter neon opliggend heeft een diepte van 12cm met een lichtvangrand van 3cm. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte neonverlichting, maar ook voor standaardproducten.

Gevelletter Neon letter opliggend: Bundeling van licht

Gevelletter Neon opliggend. Doosletters in profiel 2 hebben een lichtvangrand, waardoor het licht binnen de letter wordt gebundeld. Deze doosletters zijn uitermate geschikt voor zogenaamde directe neon (klik hier voor de eigenschappen), waarbij de neon buizen op de doosletters in het zicht komen. De uitvoering kan enkellijnig (hartlijn doosletter) of in outline (contour doosletter) afhankelijk van de hoogte van de doosletter.

Doosletters

Doosletters kunnen ook in andere varianten worden uitgevoerd. Zowel qua type, vorm als uitlichting. Een veel toegepaste wijze van verlichting is LED.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Fabricage

Wij maken deze Neon letters opliggend op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve doosletters in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De doosletters kunnen worden gemonteerd op de gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren