Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Autobelettering

Autobelettering is een voordelige en aantrekkelijke manier om uw bedrijf op te laten vallen. Een mooie en pakkende belettering is goed voor de uitstraling van uw bedrijf en biedt u kansen om te onderscheiden. Het verhoogt de naamsbekendheid van uw bedrijf. Maak van uw wagen een rijdend visitekaartje.

Autobelettering op alle wagens

Menoor maakt autobelettering op iedere wagen of voor een compleet wagenpark. Ongeacht merk en type. Maar ook voor bedrijfsbussen of een aanhanger kunt u bij ons terecht. De autobelettering wordt op speciaal geprinte folie aangebracht en is kleurvast en onderhoudsvrij.

Ontwerp

We maken voor uw bedrijfswagen een creatief ontwerp in de huisstijl van uw bedrijf. Van eenvoudige teksten tot opvallende full color belettering, we maken het allemaal. Stijlvol of opvallend, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw autobelettering in eigen huis.

Carwrapping

Wilt u echt iets bijzonders? Dan pakken wij uw wagen helemaal in, het zogenaamde carwrappen. We bekleden de gehele auto in elke gewenste kleur of met full color bedrukte wrapfolie. Opvallend en onderscheidend. Je kunt er niet omheen.

Magneetstickers

Werkt u met een snel wisselend wagenpark of wilt u niet altijd met reclame rondrijden? Menoor maakt magneetstickers met uw reclame voor iedere wagen of bedrijfsbus. De magneetstickers zijn eenvoudig en krasvrij te verwijderen. Handig en flexibel.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren