Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe huisstijl Alliade nu overal zichtbaar!

Alliade is een zorgorganisatie met meer dan 100 locaties in Friesland voor gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, werk & dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning.

 

Begin 2022 zijn wij gestart met het ombouwen qua huisstijl van het hoofdkantoor en alle ouderenzorg locaties van Alliade. Onze ontwerpers hebben de nieuwe huisstijl vertaald naar bewegwijzering.

Direct daarna hebben wij de productie opgestart, om zo snel mogelijk de eerste locaties te voorzien van de nieuwe huisstijl.  In 2023 zijn hier de publieke locaties bijgekomen. Deze publieke locaties variëren van kinderboerderij tot houtwerkplaats, en van cadeauwinkel tot kledingatelier.

Het project bestond voor Menoor uit;

  • Gedegen voorbereiding: inventariseren -> het bezoeken van alle locaties en het opnemen van de bestaande signage. Tijdens deze opname ook aanpassingen doorvoeren vanuit onze expertise in materialisatie, benodigde signage etc.
  • Ontwerpen -> alle geïnventariseerde en toegevoegde signage is per locatie grafisch uitgewerkt conform nieuwe huisstijl
  • Nauw contact afd. marketing en communicatie ivm goedkeuringen grafische uitwerkingen
  • Productie in eigen beheer, gestructureerd in productie gegeven per regiodeel in Friesland, om zodoende per locatie en toch geclusterd te kunnen produceren
  • Na eindcontrole zijn de montagebussen geladen en richting Friesland gereden voor enkele dagen per week. In 4 weken hebben we alles afgerond

Momenteel worden de laatste locaties grafisch uitgewerkt.

De geleverde producten zijn: baniermasten, buitenconstructies, LED teksten, gevelpanelen, grootformaat banners, geprinte raamfolies, full color prints, deurborden, verwijsborden, pictogramborden, informatiezuilen, borden in en nabij liften etc.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren