direct contact Bel +31 (0)78 6100299 

Ga naar onze producten? 

 

 

 

 

Home - Signage - FESPA DIGITAL 2016

Archief

Categorieën

FESPA DIGITAL 2016

FESPA-DIGITAL-2016

FESPA DIGITAL 2016

FESPA Digital is een van de meest creatieve en inspirerende innovatieplatforms voor digitaal drukwerk op grootformaat. Ieder jaar zagen we meer en meer dienstverleners op het gebied van drukwerk de overstap maken van analoog naar digitaal.

De nadruk op digitaal van FESPA is groter dan ooit daar we blijven herinvesteren in de beurs. De mogelijkheden van digitaal drukwerk zijn eindeloos en de beurs is daar een toonbeeld van met toonaangevende exposanten, seminars, workshops en mogelijkheden om te netwerken.

WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA

FESPA Digital 2016 keert terug met de nieuwste technologie, apparatuur en consumptiegoederen op het gebied van digitaal drukwerk, textieldruk en kledingdecoratie van toonaangevende merken en leveranciers uit de grafische industrie. De beurs staat bekend om zijn internationaal kaliber met bezoekers uit ruim 120 landen. FESPA Digital 2016 biedt exclusieve content die wordt aangeboden door vooraanstaande branche-experts. Het zal één van de meest invloedrijke beurzen zijn op het gebied van digitale print op grootformaat en textieldruk van 2016!