direct contact Bel +31 (0)78 6100299 

Ga naar onze producten? 

 

 

 

 

Home - Signage - Avery benchmarkstudie carwrapfolies

Archief

Categorieën

Avery benchmarkstudie carwrapfolies

Avery Dennison heeft een benchmarkstudie uitgevoerd met video die laat zien dat Avery Dennison Supreme Wrapping Film beter presteert 

dan de huidige concurrerende carwrapfolies op de markt, gezien zowel de eindkwaliteit als de benodigde tijd om de wrap te voltooien.

avery_benchmarkstudie

Twee applicateurs van Car Wrap City in Texas hebben zes verschillende merken carwrapvinyl getest. Hen werd niet verteld wat het doel van het wrapinstallaties was. De focus bij de opdracht lag op kwaliteit en appliceren alsof het een echte opdracht betrof voor een klant.  Zij concludeerden dat Avery Dennison Supreme Wrapping Film het snelst is te verwerken met de hoogste kwaliteit.

Wraptest

“Op snelheid auto’s wrappen is een populaire trend op vakbeurzen en in wrapcompetities; wij wilden carwrapfilms vergelijken in wraptest in een echte omgeving”, vertelt Shaun Hobson, senior business director bij Avery Dennison Graphics Solutions Europe. “”De algehele prestatie van Avery Dennison Supreme Wrapping Film was beter dan die van de producten van onze concurrenten, en stonden in voor de snelste en hoogste kwaliteit installatie vergeleken met concurrerende producten.”

Tijdverschil

De tijd die nodig was om de carwrap te voltooien, was het hoofddoel van de benchmarkstudie. Dit was de enige stap in het installatieproces dat per merk verschilde. De tijd voor alle andere handelingen – demontage, schoonmaken, meten, assembleren en schoonmaken) werd gelijk gehouden voor alle merken folies. De benchmarkstudie en -video tonen dat de wraptijd voor Supreme Wrapping Film 1:57:42 was. Dit was 24 minuten sneller dan de eerstvolgende concurrent. De totale installatie nam 04:26:16.

“De benchmarkstudie laat zien dat de applicateur circa 24 minuten per carwrap bespaart wanneer hij voor Avery Dennison Supreme Wrapping Film kiest. Dat is 10 minuten per uur”, zegt Hobson.

bron:sign.nl