direct contact Bel +31 (0)78 6100299 

Ga naar onze producten? 

 

 

 

 

 

 

Home - Nieuwsberichten - Advies, productie & implementatie

Archief

glasslook

Advies, productie & implementatie

Na een intensieve samenwerking heeft Menoor ook Thebe-Hagedonk mogen voorzien van een gedegen wayfinding-advies inclusief de leverantie en het op locatie aanbrengen van zowel de binnen- als buitenbewegwijzering.

In het voortraject is rekening gehouden met de externe verkeersstromen tot het gebouw, de complexiteit van het gebouw, de gewenste toegangen tot het gebouw, en  de diverse gebruikers en doelgroepen.

Al deze factoren hebben geleid tot een  wayfinding-advies, dat in een kort tijdbestek namens de opdrachtgever organisatiebreed gedragen wordt. Na definitieve afstemming van de wayfinding  heeft Menoor ook het ontwerp voor de fysieke bewegwijzeringsborden mogen verzorgen. Vervolgens zijn er modelborden geproduceerd waarop een keuze is gemaakt. De kleurstelling van de buitenbewegwijzering past hierbij uitstekend bij het gebouw, de huisstijl en het logo, terwijl de kleurstelling van de binnenbewegwijzering op het interieur en de uitstraling binnen het gebouw is afgestemd. De binnen- en buitenbewegwijzering hebben ook  samen overeenkomstige kenmerken, zodat een geheel aan herkenbaarheid is ontstaan richting bezoeker en gebruiker. Omdat het gebouw al in gebruik is, heeft Menoor in een zeer kort tijdbestek de borden geproduceerd en op locatie gemonteerd.

De extra aandacht die aan het voortraject is besteed heeft zich met een hoog rendement uitbetaald tot duidelijke en efficiënte bewegwijzering!

Thebe-Hagedonk in Prinsenbeek is specialist op het gebied van verzorging, verpleging, dagbesteding en
begeleiding.

 

rechthoekige buitenzuil