direct contact Bel +31 (0)78 6100299 

Ga naar onze producten? 

 

 

 

 

 

 

Home - Neon Sign

neon sign

Neon Sign

Menoor biedt naast een ruim aanbod producten op het gebied van bewegwijzering ook neon sign lichtreclame. Uw tekst of slogan verwerkt in een opvallende neon lichtbuis in één of meerdere kleuren. Handgemaakt en voorzien van zuinige ledverlichting voor een extra lange levensduur.

De hoge kwaliteit neon sign bestaat uit een paneel met daarop de letters van de tekst gemonteerd. Dit paneel kan worden opgehangen middels een flexibel ophangsysteem of kan direct op de wand worden bevestigd met afstand houders. U kunt kiezen voor een recht paneel of een paneel die de vorm van de tekst heeft, een zogenaamd contour paneel.


contour paneel

Neon sign kleuren

LED neon sign is in 10 kleuren te verkrijgen. De kleuren die wij gebruiken zijn: wit, goud (warm wit), rood, oranje, geel, blauw, groen, licht blauw, paars en roze.  Wilt u liever meerdere kleuren in één sign verwerken? Ook dat is mogelijk met RGB led verlichting. U kunt zelf de kleur van uw sign op afstand bedienen. Het is ook mogelijk om alle kleuren in elkaar te laten overlopen of bijvoorbeeld kleuren te laten knipperen.

Formaten

LED neon sign zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De afmetingen zijn afhankelijk van de lengte van uw tekst. De letters worden gemaakt van LED strips die gebogen worden in de vorm van de letter. De strips hebben een minimale dikte van 6 mm, maar kunnen ook 8, 10 en 12 mm dik zijn. De standaard dikte die wij hanteren is 8 mm. Bij een dikte van 8 mm moet de letter minimaal 8 cm hoog zijn. De lengte van de tekst bepaald uiteindelijk de breedte van het paneel. De maximale formaten van een paneel zijn 73 cm hoog en 170 cm breed. Voor grotere formaten kunt u contact opnemen met ons en we zullen bekijken of dit technisch mogelijk is.

Materialen

Een neon sign wordt volledig met de hand gemaakt met toepassing van hoogwaardige materialen. Zuinige en duurzame LED-neonstrip, een helder acryl bord. De LED strips zijn CE gecertificeerd. De sign wordt geleverd met een DC12V transformator en een AC plug geschikt voor ieder stopcontact. Uniek, gebruiksvriendelijk en duurzaam. De led verlichting heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren.

Neon sign in 3 uitvoeringen

De neon sign panelen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. U kunt kiezen voor een paneel met 1 kleur, een paneel met meerdere kleuren of een paneel met een vorm. Uiteraard is het ook mogelijk om een vorm of logo te combineren met tekst. Maak zelf een leuk ontwerp en wij maken het voor u op maat. Kies uit 1 van de standaard lettertypes of we maken het sign paneel met uw eigen lettertype van uw huisstijl.

  Neon Sign meer kleuren   Neon Sign vormen

> bekijk neon sign in 1 kleur
> bekijk neo sign in meerdere kleuren
> bekijk neon sign vormen

Bestellen en levertijd

Wilt u een neon sign bestellen? Neem dan contact met ons op. We berekenen op basis van de gewenste tekst en led uitvoering de prijs voor u. We werken met 10 standaard lettertypes, maar kunnen ook uw eigen lettertype maken tegen een geringe meerprijs. De gemiddelde productietijd bedraagt 3 tot 4 weken. Wij hanteren een product garantie van 2 jaar op al onze LED neon signs.

Wayfinding

Wayfinding; het vinden van de route op basis van de beschikbare informatie, het bepalen van de best passende route en tenslotte het afleggen van deze route totdat de bestemming is bereikt. Hierbij is het verstrekken van de juiste informatie op het juiste moment en juiste plaats

Lees verder

Bewegwijzering

Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. In onze eigen fabriek maken wij alles voor u op maat. We produceren borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en afmetingen. Professionele bewegwijzering opLees verder

Lichtreclame

Reclame op uw gevel of dak is op de dag belangrijk, maar ook in het donker moet uw bedrijf goed zichtbaar zijn voor passanten. Wij leveren een uitgebreid programma voor lichtreclame voor zowel binnen als buiten toepassingen. Menoor ontwerpt en installeert uw lichtreclame.Lees verder